Wulai Aboriginal Village Tour

Wulai Aboriginal Village Tour

Duur : 4 uur
Vertrek : Tussen 13:00 en 14:00
Vertrekpunt : Hotel waar u verblijft (centrum Taipei)
Hoogtepunten : Swallow Lake (voorbij rijden)
Push-Car ride
Wulai Waterfall
Chieftain Statue
Aborigine Folk Dance
 
Touromschrijving : Wulai is een bekend bergdorpje in het noorden van Taiwan. De meeste bewoners zijn inheemse mensen van de ‘Tai Ya Tribe’. Er zijn hoge bergen langs de kruising van Nanshi Creek en Tunho Creek. Prachtige landschap wordt gevormd door de hoge bergen en stromende rivieren. De plaats staat bekend om warmwaterbronnen, trail trein, watervallen en het Yushian Amusement Park. Wulai is een term die gebruikt wordt door de ‘Tai Ya Tribe’ wat hotspring (warmwaterbron) betekent. De warmwaterbronnen zijn helder, transparant, kleurloos en reukloos. Een hotspring spa is effectief in het genezen van dermatitis.
 
De beroemde Wulai Waterval is ongeveer 80 meter hoog. Het is een prachtige waterval die als een witte zijden doek naar beneden valt. Bovendien is de sightseeing trein een onderdeel van de uniekheid van Wulai. Deze trein werd gebruikt voor het vervoeren van hout. Tegenwoordig zal dit alleen gebruikt worden als toeristische attractie.
 
Tegenover de waterval is er een museum voor inheemse volkskunst. Hier wordt de cultuur, gewoonten en gebruiken van de ‘Tai Ya Tribe’ geïntroduceerd. Het hoogtepunt van het bezoek is de zang- en dansshow van de aboriginals.
 
Inclusief : Tour van begin tot eind
Vervoer door moderne bus met airconditioning
Lokaal Engelssprekende gids
Internationaal gezelschap
Toegangstickets en lokale reisverzekering
Exclusief : Fooien (optioneel)
Persoonlijke uitgaven zoals drankjes, eten en souvenirs
Prijs : 34 euro
 

*Volgorde van de tour kan verschillen
 

wulai aboriginal village tour