Taroko Gorge National Park Hualien

Taroko Gorge National Park Hualien

Duur : 11 uur
Vertrek : Tussen 6:00 en 7:00
Vertrekpunt : Hotel waar u verblijft (centrum Taipei)
Hoogtepunten : Taroko National Park (Eternal Spring Shrine, Swallow
Caves, Tunnel of nine turns, Tienhsiang)
Marble Exhibition Center
Chi Hsing Beach
Stone Sculptural Park
Touromschrijving : Taroko werd in 1986 een nationaal park en de op twee na grootste in Taiwan. Het staat bekend om zijn spectaculaire bergen en marmeren vallei. Miljoenen jaren van winderosie werden de marmeren rotsen blootgesteld en gevormd door de Li Wu rivier. De valhoogte bedraagt maar liefst 3742 meter. Al de vormingen die zijn ontstaan heeft ook voor bijzondere flora en fauna gezorgd in het gebied. De watervallen geven Taroko national park een speciaal karakter waarvan de Pai Yang en de Chang Chun een van de bekendste zijn. De Chang Chun tempel is om diegene te herinneren die hun leven hebben opgeofferd voor de bouw van de centrale weg die door het park loopt.
De ‘Eternal Spring Shrine’ is een van de bekendste bezienswaardigheden in het nationale park en er is een mooie wandelroute. De ‘Swallow Caves’ zijn samengesteld uit marmeren rotswanden bedekt met kleine gaten wat is ontstaan door langdurige erosie van het grond- en rivierwater. Een bochtig parcours gesneden door de rivier heeft een kloof van vele bochten gecreëerd. Dit wordt de ‘Tunnel of nine turns’ benoemd. Een wandeling van een half uur in deze tunnel geeft je werkelijk prachtige uitzichten en is een van de mooiste delen van de kloof. Op de plek van een oud Atayal dorpje is de Tienhsiang Lodge. Er zijn hier meerdere bezienswaardigheden zoals de Siangde tempel, een hangbrug en de Tianfong Pagoda.
Ten noorden van Hualien is heb je ‘Chi Hsing Bay’. Het strand is hier nog grotendeels onaangetast en biedt een spectaculair decor van bergen. Het is een geweldige plek om te ontspannen. Aan de zuidkant van het dorp is een groot theehuis, dat uitkijkt over de zee.
Inclusief : Tour van begin tot eind
Vervoer door moderne bus met airconditioning
Vliegticket Taipei – Hualien
Treinticket Hualien – Taipei
Lunch
Lokaal Engelssprekende gids
Internationaal gezelschap
Toegangstickets en lokale reisverzekering
Exclusief : Fooien (optioneel)
Persoonlijke uitgaven zoals drankjes, eten en souvenirs
Prijs : 140 euro

*Volgorde van de tour kan verschillen