Taipei Night Tour

Taipei Night Tour

Duur : 3,5 uur
Vertrek : Tussen 18:00 en 18:30
Vertrekpunt : Hotel waar u verblijft (centrum Taipei)
Hoogtepunten : Mongolische bbq-maaltijd
Lungshan Temple
Hwahsi Street Night Market
Taipei 101 (excl. ticket naar observatieverdieping)
 
Touromschrijving : Allereerst naar een plaatselijk restaurant waar u een heerlijk Mongoolse barbecue avondmaal zal hebben. Er zijn veel keuzemogelijkheden van vlees, groenten en specerijen.
 
Na het avondeten komt de exotische Hwahsi Street Night Markets en Snake Alley, vol met kraampjes en kleine winkeltjes. Er zijn oude, historische winkels langs de straat die heerlijke gerechten bieden.
 
De avond tour gaat vervolgens naar de oude Lungshan Tempel, vaak vol met aanbidders. De Lungshan Tempel is een van de mooiste voorbeelden van Taiwan van de tempel architectuur. Oude boeddhistische rituelen worden nog steeds beoefend in de Lungshan Tempel. Er zijn traditionele straten, antiekwinkels, boeddhisten winkels en Chinese geneeskunde winkels rondom de tempel. Deze plaatsen zijn geweldig om te bezoeken vanwege hun rijkdom in volkskunst.
 
De laatste stop op deze avond tour is het beroemde Taipei 101-gebouw, ‘s werelds twee na hoogste gebouw. Het 101-gebouw is een must-attractie om te doen. Het heeft bevat vele winkels zoals Louis Vuitton, Dior etc.
 
Inclusief : Tour van begin tot eind
Avondmaal
Vervoer door moderne bus met airconditioning
Lokaal Engelssprekende gids
Internationaal gezelschap
Toegangstickets en lokale reisverzekering
Exclusief : Fooien (optioneel)
Persoonlijke uitgaven zoals drankjes, eten en souvenirs
Ticket naar observatieverdieping Taipei 101
Prijs : 40 euro
 

*Volgorde van de tour kan verschillen
 

Taipei 101