Taipei City Tour

Taipei City Tour

Duur : 3 uur
Vertrek : Tussen 8:00 en 9:00 en tussen 13:00 en 14:00
Vertrekpunt : Hotel waar u verblijft (centrum Taipei)
Hoogtepunten : Presidential Building (voorbij rijden)
Chiang Kai-Shek Memorial Hall (National Taiwan Democracy Memorial Hall)
Martyrs’ Shrine
Traditional Chinese Temple
National Palace Museum
Handicraft Centre
Touromschrijving : Na het ophalen van uw hotel, zult u worden rondgeleid door enkele van de beste attracties van Taipei. Deze tour is een must als het je eerste keer in Taiwan ben.
Bij het eerste hoogtepunt wordt u gewezen op het ‘Presidential Building’ tijdens het passeren. Dit is gebouwd gedurende de kolonisatie van Japan in Taiwan. Na bombardementen tijdens de tweede wereldoorlog heeft het in 1946 een reconstructie ondergaan om als Presidentieel gebouw te dienen (voorheen verblijf van een gouverneur).
Vervolgens naar de ‘Chiang Kai-Shek Memorial Hall’. Dit grote gebouw is gebouwd ter nagedachtenis van de voormalige president van het ROC, de heer Chiang Kai-shek. Elk uur vind hier de wisseling van de wacht plaats. Het is gelegen in het hart van Taipei City. Het gebied bevat meer dan 25 hectare aangelegde tuinen, sierlijke paviljoens en vijvers. Naast de ‘Memorial Hall’ staat er een concert- en theatergebouw waar bekende en nieuwe artiesten optredens houden.
‘Martyrs ‘Shrine’ is in 1969 gebouwd en heeft een prachtige en klassieke architectuur. De 330.000 mannen die hun leven opgeofferd hebben aan de revolutie vóór de oprichting van de Republiek van China en die sneuvelden tijdens de Sino-Japanse oorlog en de Chinese burgeroorlog zijn hier aanbeden. Ook hier is er elk uur een wisseling van de wacht, startende om 9 uur en afsluitend aan het einde van de middag.
De tour gaat verder naar het ‘Nationaal Paleis Museum’, dat ‘s werelds grootste en meest waardevolle collecties van de Chinese kunstschatten herbergt voor ongeveer 5000 jaar aan historie. De collectie is te groot om te worden weergegeven in één keer! Hoewel veel populaire stukken permanent tentoongesteld blijven, worden andere stukken regelmatig verwisseld.
De tour sluit af met een bezoek aan een traditionele Chinese tempel en de ‘Taiwanese Handwerk Centre’. De ambachtelijke centrum is een shopping plaats in Taipei voor souvenirs, sieraden, kunst, meubels, en vele andere Taiwanese vakmanschap aandenken.
Inclusief : Tour van begin tot eind
Vervoer door moderne bus met airconditioning
Lokaal Engelssprekende gids
Internationaal gezelschap
Toegangstickets en lokale reisverzekering
Exclusief : Fooien (optioneel)
Persoonlijke uitgaven zoals drankjes, eten en souvenirs
Prijs : 37 euro

*Volgorde van de tour kan verschillen