Sun Moon Lake, Puli en Lukang (2 dagen)

Sun Moon Lake, Puli en Lukang (2 dagen)

Duur : 2 dagen
Vertrek : Tussen 8:00 en 9:00, Ma, Di, Wo, Do
Vertrekpunt : Hotel waar u verblijft (centrum Taipei)
Hoogtepunten : Sun Moon Lake (Wenwu Temple, Tehua Village,
Tse-En Pagoda en Holy Monk Shrine)
Puli (Traditional Culture en Arts Center)
Lukang Historic Area
 
Touromschrijving : Sun Moon Lake, gelegen in het midden van Taiwan, met een hoogte van 748 meter boven de zeespiegel, is het enige natuurlijke grote meer in Taiwan. Het zuidelijke deel van Kuang Hua Island heeft de vorm van een nieuwe maan, en het noordelijke deel heeft de vorm van een zon, vandaar de naam Sun Moon Lake. De meest beroemde bezienswaardigheden rond Sun Moon Lake, zijn de Te Hua dorp, Kuang Hua Island, de Hsuan Tsang Moskee, de Tzu-En Pagoda, en de Wen Wu-tempel. De natuurlijke bossen grenzend aan deze wegen zijn goede plekken om vogels te kijken. De Shao Clan is de vroegste clan die leefde in de Sun Moon Lake regio.
 
Wen Wu Tempel is gelegen op de schouder van de berg in het noorden van Sun Moon Lake. Het werd gebouwd in 1938. Mensen waren ongerust de Lungfung Tempel en Ihuatang van Shuishotsun onder water zou komen te staan. Daarom bouwden ze de Wen Wu Tempel. De Wen Wu Tempel is 2 (Lungfung Tempel en Ihuatang) in 1. Het werd herbouwd in 1969. De poort is het gezicht naar het noorden. Mensen bidden het Civil Saint van Confucius, de Militaire heilige van Kuankung, en de gevestigde God van twee tempels op de Wen Wu Tempel.
 
Tse-En Pagoda is gelegen op de Sha Ba Lan berg. Het werd gebouwd door Chiang Kai-shek in naam van zijn moeder in 1971. De bouw was erg moeilijk, omdat de materialen moest worden vervoerd over het meer en hoger op de berg. De Tse-En Pagode is 46 meter hoog en is uitgegroeid tot de bekendste bezienswaardigheid van Sun Moon Lake. Rondom de toren zijn prachtige planten en bomen en er zijn stenen tafels en stoelen voor bezoekers om een rustperiode te nemen. Vanuit de Tse-En Pagoda overkijk je het Lalu Island en Sun Moon Lake. Tse En Pagode is een achthoekig gebouw, de 3 verdiepingen aan de basis zijn geschilderd in wit, terwijl de 9 verdiepingen van het hoofddeel zijn geschilderd in goud en rood. Toeristen kunnen genieten van de prachtige omgeving van Sun Moon Lake bij de Tse-En Pagoda. De toeristische route naar de Pagoda is 700 meter lang. Langs de route zijn prachtige bomen en bloemen, waardoor het gemakkelijk en comfortabel is om te wandelen.
 
Puli ligt in het midden van Taiwan. Met een hoogte tussen 380 en 700 meter, Puli is omgeven door de stijgende en dalende bergen, heuvels en akkers. De meest bekende toeristische plekken zijn de Puli Brouwerij, Guangshing papier fabriek en het Chung Tai Chan-klooster. Er zijn ook speciale producten zoals wilde rijst stengels, passievrucht, rode suikerriet, rijst-noedels, en Shaushing wijn.
 
Lukang is gelegen aan de west-centrale kust van Taiwan, aan de rand van de kustvlakte. Het meest fascinerende aspect van Lukang is een aantal oude straatjes en steegjes met oude huizen. Het meest unieke zijn de diepe, smalle gebouwen die dienen als winkels en woningen. De oude tempels van Lukang zijn echte collecties van kunst en meesterwerken van architectuur. Ze zijn de moeite waard voor een zorgvuldige observatie.
 
Ambachtelijke Winkels op de Chungshan Road heeft draagstoelen voor de goden. U kunt zien hoe de stoelen die de goden vervoeren zijn gemaakt met zorgvuldige houtbewerking technieken en vaardigheden. Makers van het traditionele houten meubilair maken nog steeds gebruik van de materialen en verfijnde handwerk van vroegere tijden.
 
De oude Market Street is opgebouwd uit de gebogen rode dakpannen in de straten Putou, Yaolin en Tayu. Beide zijden van de straten zijn bekleed met onlangs gerenoveerde oude stijl gebouwen met interessante ruimtes en oude stijl aan de buitenkanten. Hier vindt u de sfeer van het oude Lukang.
 
Inclusief : Tour van begin tot eind
Vervoer door moderne bus met airconditioning
Overnachting in hotel Del Lago, Sun Moon Lake
Lokaal Engelssprekende gids
Internationaal gezelschap
Toegangstickets en lokale reisverzekering
Exclusief : Fooien (optioneel)
Persoonlijke uitgaven zoals drankjes, eten en souvenirs
Prijs : 160 euro
 

*Volgorde van de tour kan verschillen
 

Sun Moon Lake 2