Sun Moon Lake en Alishan (3 dagen)

Sun Moon Lake en Alishan (3 dagen)

Duur : 3 dagen, 2 nachten
Vertrek : Tussen 7:00 en 8:00, iedere dinsdag
Vertrekpunt : Hotel waar u verblijft (centrum Taipei)
Hoogtepunten : Sun Moon Lake (Wenwu Temple, Tehua Village,
Tse-En Pagoda en Holy Monk Shrine)
Puli (Traditional Culture en Arts Center)
Alishan National scenic area forest tour
Chiayi city
Lukang historical and cultural town
 
Touromschrijving : Puli ligt in het midden van Taiwan. Met een hoogte tussen 380 en 700 meter, Puli is omgeven door de stijgende en dalende bergen, heuvels en akkers. De meest bekende toeristische plekken zijn de Puli Brouwerij, Guangshing papier fabriek en het Chung Tai Chan-klooster. Er zijn ook speciale producten zoals wilde rijst stengels, passievrucht, rode suikerriet, rijst-noedels, en Shaushing wijn.
 
Sun Moon Lake: Het zuidelijke deel van Kuang Hua Island heeft de vorm van een nieuwe maan, en het noordelijke deel heeft de vorm van een zon, vandaar de naam Sun Moon Lake. De meest beroemde bezienswaardigheden zijn het Te Hua dorp, Kuang Hua Island, de Tse-En Pagoda, Holy Monk Shrine en de Wen Wu-tempel. De natuurlijke bossen grenzend aan deze wegen zijn goede plekken om vogels te kijken.
 
Wen Wu Tempel is gelegen op de schouder van de berg in het noorden van Sun Moon Lake. Het werd gebouwd in 1938. Tse-En Pagoda is gelegen op de Sha Ba Lan berg. Het werd gebouwd door Chiang Kai-shek in naam van zijn moeder in 1971. De Tse-En Pagode is 46 meter hoog en is uitgegroeid tot de bekendste bezienswaardigheid van Sun Moon Lake. Rondom de toren zijn prachtige planten en bomen en er zijn stenen tafels en stoelen voor bezoekers om een rustperiode te nemen. Vanuit de Tse-En Pagoda kijk je zo over het Lalu Island en Sun Moon Lake.
 
Alishan (‘Ali Mountain’ in het Chinees) staat bekend om zijn alpine bossen, de mensen en de beroemde Alishan Forest Railway. Het is gelegen in het noordoostelijke deel van Chiayi County. Het natuurgebied beslaat vier townships waaronder Alishan, Meishan, Zhuqien en Fanlu. Alishan heeft overvloedige natuurlijke hulpbronnen en de cultuur heeft geleid tot de erkenning door het Ministerie van Transport en Communicatie (MOTC) in maart 2001 als een nationaal natuurgebied. Met de Bureau voor Toerisme, is de oprichting van het Alishan National Scenic Area verantwoordelijk voor het toezicht op de ontwikkeling van het toerisme van de het gebied.
 
Lukang is gelegen aan de west-centrale kust van Taiwan, aan de rand van de kustvlakte. Het meest fascinerende aspect van Lukang is een aantal oude straatjes en steegjes met oude huizen. Het meest unieke zijn de diepe, smalle gebouwen die dienen als winkels en woningen.
De oude tempels van Lukang zijn echte collecties van kunst en meesterwerken van architectuur. Ze zijn de moeite waard voor een zorgvuldige observatie.
 
De oude Market Street is opgebouwd uit de gebogen rode dakpannen in de straten Putou, Yaolin en Tayu. Beide zijden van de straten zijn bekleed met onlangs gerenoveerde oude stijl gebouwen met interessante ruimtes en oude stijl aan de buitenkanten. Hier vindt u de sfeer van het oude Lukang.
 
Inclusief : Tour van begin tot eind
Vervoer door moderne bus met airconditioning
Overnachting in hotel Fleur de Chine, Sun Moon Lake
Overnachtingen in hotel Nice Prince, Chiayi
Lokaal Engelssprekende gids
Internationaal gezelschap
Toegangstickets en lokale reisverzekering
Exclusief : Fooien (optioneel)
Persoonlijke uitgaven zoals drankjes, eten en souvenirs
Prijs : 290 euro
 

*Volgorde van de tour kan verschillen
 

alishan