Rondom Taiwan met High Speed Train ervaring (4 dagen)

Rondom Taiwan met High Speed Train ervaring (4 dagen)

Duur : 4 dagen, 3 nachten
Vertrek : Tussen 8:00 en 9:00, iedere woensdag
Vertrekpunt : Hotel waar u verblijft (centrum Taipei)
Hoogtepunten : Sun Moon Lake (Wenwu Temple, Tehua Village,
Tse-En Pagoda en Holy Monk Shrine)
Tainan, (Koxinga Shrine, Chihkan Lou,
and Chi Mei Museum
Kaohsiung love river en lio ho night market
Kenting national park
Scenic southern highway
Taroko gorge, eternal spring shrine, swallow caves,
Tunnel of nine turns, tiensiang lodge
High speedtrain
 
Touromschrijving : Sun Moon Lake, gelegen in het midden van Taiwan, met een hoogte van 748 meter boven de zeespiegel, is het enige natuurlijke grote meer in Taiwan. Het zuidelijke deel van Kuang Hua Island heeft de vorm van een nieuwe maan, en het noordelijke deel heeft de vorm van een zon, vandaar de naam Sun Moon Lake. De meest beroemde bezienswaardigheden rond Sun Moon Lake, zijn de Te Hua Huis, Kuang Hua Island, de Hsuan Tsang Moskee, de Tzu-En Pagoda, en de Wen Wu-tempel en ga zo maar door. De natuurlijke bossen grenzend aan deze wegen zijn goede plekken om vogels te kijken.
De Shao Clan is de vroegste clan die leefde in de Sun Moon Lake regio. De Harvest Festival, Festival Zaai en hun speciale ambachtelijke beurs ieder jaar heeft bijgedragen aan de bijzondere cultuur van de Sun Moon Lake en de regio behouden.
 
Wen Wu Tempel is gelegen op de schouder van de berg in het noorden van Sun Moon Lake. Het werd gebouwd in 1938. Mensen waren ongerust de Lungfung Tempel en Ihuatang van Shuishotsun onder water zou komen te staan. Daarom bouwden ze de Wen Wu Tempel. De Wen Wu Tempel is 2 (Lungfung Tempel en Ihuatang) in 1. Het werd herbouwd in 1969. De poort is het gezicht naar het noorden. Mensen bidden het Civil Saint van Confucius, de Militaire heilige van Kuankung, en de gevestigde God van twee tempels op de Wen Wu Tempel.
 
Tse-En Pagoda is gelegen op de Sha Ba Lan berg. Het werd gebouwd door Chiang Kai-shek in naam van zijn moeder in 1971. De bouw was erg moeilijk, omdat de materialen moest worden vervoerd over het meer en hoger op de berg. De Tse-En Pagode is 46 meter hoog en is uitgegroeid tot de bekendste bezienswaardigheid van Sun Moon Lake. Rondom de toren zijn prachtige planten en bomen en er zijn stenen tafels en stoelen voor bezoekers om een rustperiode te nemen. Vanuit de Tse-En Pagoda overkijk je het Lalu Island en Sun Moon Lake. Tse En Pagode is een achthoekig gebouw, de 3 verdiepingen aan de basis zijn geschilderd in wit, terwijl de 9 verdiepingen van het hoofddeel zijn geschilderd in goud en rood. Toeristen kunnen genieten van de prachtige omgeving van Sun Moon Lake bij de Tse-En Pagoda. De toeristische route naar de Pagoda is 700 meter lang. Langs de route zijn prachtige bomen en bloemen, waardoor het gemakkelijk en comfortabel is om te wandelen.
 
Na het ontbijt rijden we naar Tainan, de oude hoofdstad van Taiwan. Gelegen aan de zuidwestelijke kust van het eiland en geniet van een warm klimaat het hele jaar door. Het is het eiland oudste en nu de vierde grootste stad. Met zijn lange geschiedenis is Tainan rijk aan historische plekken en cultureel erfgoed. We bezoeken Koxinga Shrine, Chihkan Lou en het Chimei Museum. Vervolgens rijden we naar Kaohsiung, de tweede grootste stad in Taiwan. We nemen eerst een bezoek aan de Love River en zullen vervolgens naar de avondmarkt Lio Ho gaan waar u een avondmaal kunt nuttigen.
 
Ook gelegen in het zuidelijke deel van Taiwan, de stad Kaohsiung is het eilands grootste industriƫle centrum. De vorderingen en welvaart van Taiwan, uitbreiding en modernisering van de stad maakt Kaohsiung tot een nieuw opkomende internationale metropool.
 
Het middelpunt in het zuiden is het Kenting National Park, het enige tropische park van Taiwan. Het is opgericht in 1982 en het park beslaat een totale oppervlakte van ruim 33 hectare land. Dit is het meest dichtbevolkte nationale park van Taiwanen biedt bezoekers een prachtig uitzicht over het typische Taiwanese land. Bovendien, het nationale park omvat bergen, bossen, weiden, meren, duinen, stranden en koraalriffen dat alles impliceert wat u zich kunt wensen.
 
Na het ontbijt bezoeken we de dag Taroko Gorge National Park. Taroko Gorge is een uitzonderlijk mooie, smalle vallei met een rivier tot diep in de bergen van massief marmer. Een weg uitgehouwen in steile rotswanden gaat zijn weg langs beboste pieken en kliffen van honderden meters erboven. Stops worden gemaakt bij Swallow Grotto, Tunnel of Nine Turns en een marmeren fabriek. We gaan terug naar Taipei via de Su-Hua snelweg en maken een stop bij de Chingshui Cliffs en bezoeken een ambachtelijke centrum en souvenirwinkel.
 
Inclusief : Tour van begin tot eind
Vervoer door moderne bus met airconditioning
en met de High Speed Bullet Train
Overnachting in hotel del lago, Sun Moon Lake
Overnachting in hotel Howard Plaza, Kaohsiung
Overnachting in hotel naruwan, Taitung
Lokaal Engelssprekende gids
Internationaal gezelschap
Toegangstickets en lokale reisverzekering
Exclusief : Fooien (optioneel)
Persoonlijke uitgaven zoals drankjes, eten en souvenirs
Prijs : 450 euro
 

*Volgorde van de tour kan verschillen

high speed train taiwan