Stopover

Stopover

 

Een stopover is een korte stop in een stad of een land wat niet uw eindbestemming is. Zo is het mogelijk dat uw eindbestemming Australë is en een stopover heeft van 12 uur. Of misschien neemt u een paar dagen als stopover om wat van de hoofdstad Taipei of het land Taiwan te zien. Hieronder zijn een aantal voorbeelden wat u kunt doen als dit het geval is. Voor meer mogelijkheden kunt u ook bij de losse modules en hotels kijken.

 

Taipei stopover 2 dagen

 
Bij deze stopover van 2 dagen wordt u opgehaald bij het vliegveld naar uw hotel. Afhankelijk van uw aankomst en vertrek zal u een Taipei City Tour doen naar verschillende bezienswaardigheden in de stad. Er zijn meerdere keuzes qua hotels voor u geselecteerd variërend van 3 tot en met 5 sterren in verschillende delen van de stad. Uw wordt vervolgens van het hotel weer teruggebracht naar het vliegveld waar de reis zal hervatten.
 

lees verder

Taipei stopover 3 dagen

 
Bij deze stopover van 3 dagen wordt u opgehaald bij het vliegveld naar uw hotel. U zal een Taipei City Tour doen naar verschillende bezienswaardigheden in de stad. U kunt ook een extra module toevoegen als daar tijd voor is om uw bezoek aan Taiwan voor een ultieme ervaring te zorgen. Er zijn meerdere keuzes qua hotels voor u geselecteerd variërend van 3 tot en met 5 sterren in verschillende delen van de stad. Uw wordt vervolgens van het hotel weer teruggebracht naar het vliegveld waar de reis zal hervatten.
 

lees verder