Individuele reizen

Individuele reizen

 

Individuele reizen zijn compleet op maat. U stelt uw eigen reis samen. Omdat het lastig is om vanuit het niets een reis samen te stellen heeft Ontdek Taiwan een aantal voorbeeldreizen. Hieruit kunt u zelf onderdelen kiezen welke u in uw programma wilt hebben. U kunt ook inspiratie opdoen door een kijkje te nemen bij de losse modules of groepsreizen. Natuurlijk helpen wij u hierbij!

 

Individuele reis 9 dagen

 
Een prachtige individuele reis door Taiwan. We bezoeken vele toeristische attracties door het hele land heen. Taipei City wordt natuurlijk ook aangedaan. Nadat we de stad hebben verkent gaan we het land in. Als eerste wordt er een bezoek gebracht aan Sun Moon Lake. Dit is een groot romantisch meer op ruim 700 meter hoog. We komen langs verschillende hoogtepunten. Na een overnachting in het zeer luxe hotel The Lalu gaan we in zuidelijke richting naar de voormalige hoofdstad Tainan.
 

lees verder

Individuele reis 12 dagen

 
Een 12-daagse reis door Taiwan waar we vele bijzondere plekken door het hele land bezoeken. We starten de eerste ochtend met een bezoek aan het noorden van Taiwan, Chiufen Village, dat ooit het centrum van goudwinning was in Taiwan. Hier niet ver vandaan is Yehliu dat miraculeuze rotsformaties biedt. In de middag zullen we de stad Taipei verkennen. De volgende ochtend gaan via naar het oosten van het land waar we Taroko Gorge National Park zullen verkennen.
 

lees verder

Individuele reis 15 dagen

 
Na het ontbijt gaan we naar Wulai, een bekend bergdorpje in het noorden van Taiwan. De meeste bewoners zijn inheemse mensen van de ‘Tai Ya Tribe’. We zullen tijden deze reis de volgende dag vervolgen naar Taroko National Park waar we verschillende prachtige attracties zullen zien. We zullen verder afdalen naar het zuiden langs de oostkust. Na een heerlijke dagen in het zuiden met een dagje vrij aan het strand en het Kenting national park gaan we naar Kaohsiung. Dit is de tweede grootste stad van het land.
 

lees verder