Groepsreizen

Groepsreizen

 

De groepsreizen die hier onder staan zijn voorbeeldreizen. Deze kunnen op allerlei manieren worden aangepast naar uw behoeften. Zo kunnen hotels verandert indien niet in de losse module staan of de volgorde kan verandert worden. Het zijn simpelweg voorbeelden gemaakt aan de hand van de losse modules die worden aangeboden in combinatie met een hotel in Taipei en ophaal/wegbreng services van en naar het vliegveld.

 

Groepsreis 7 dagen

yehliu northern coast tour

 
Na het ontbijt gaan we naar Chung Ching Park in Keelung. Hier kunt u het enorme standbeeld van de Godin van  Genade zien met een panoramisch uitzicht op de haven van Keelung. Dan vertrekken we naar Yehliu dat beroemd staat om zijn talrijke rotsformaties welke verschillende benamingen hebben gekregn zoals de bekende Queen’s Head, Fairy Shoe en  Lover’s Rock. Hierna keren we terug naar Taipei zodat u de tijd heeft om een lunch te nuttigen.
 

lees verder

Groepsreis 9 dagen

 
U wordt in de ochtend bij uw hotel opgehaald en gebracht naar het treinstation waar u de Bullet Train naar Taichung zal nemen. We gaan vervolgens de rest van de dag met de bus verder. Er zal een lunch zijn in Puli. Vervolgens rijden we door naar Sun Moon Lake, gelegen 762 meter boven de zeespiegel in de hoge bergen van Centraal-Taiwan. We brengen een bezoek aan de beroemde Wen Wu Tempel gewijd aan Confucius en Holy Monk Shrine.
 

lees verder

Groepsreis 11 dagen

 
We zullen de eerste dagen Taipei en omgeving verkennen met onder andere een bezoek aan Chiufen Village en Wulai. Op de vierde dag gaan we dan in zuidelijke richting. Met een bezoek aan Sun Moon Lake zien we een hoogtepunt van het eiland Taiwan. Vervolgens zullen we naar Foguanshan gaan. Dit is een boeddhistisch klooster waar we ook de nacht zullen verblijven. Na kennis gemaakt te hebben de levensstijl hier zullen we naar het oosten vertrekken.
 

lees verder

Groepsreis 13 dagen

 
De eerste paar dagen staan in het teken van de hoofdstad Taipei en omgeving. We zullen onder andere het noorden van Taiwan verkennen en de bezienswaardigheden in de stad Taipei zelf. Na een dagje vrij zullen we het eiland gaan rondreizen met bezoeken aan Sun Moon Lake, historisch Tainan, metropool Kaohsiung, tropisch Kenting, de hotsprings van Taitung en het nationale park Taroko gorge met prachtige eigenschappen. We zullen bij terugkomst in Taipei nog een aantal andere bezoeken beleven zoals een aboriginal tour in Wulai.
 

lees verder