Groepsreis 7 dagen

Groepsreis 7 dagen

Dag 1: Aankomst

 

Bij aankomst op het vliegveld Taoyuan International Airport (TPE) wordt u opgewacht en gebracht naar uw gekozen hotel. Afhankelijk van de vliegtijden zal er geen programma zijn op de aankomstdag.
 
Hotel naar keuze.
 

Dag 2: Keelung, Yehliu, Taipei City

 

Na het ontbijt gaan we naar Chung Ching Park in Keelung. Hier kunt u het enorme standbeeld van de Godin van Genade zien met een panoramisch uitzicht op de haven van Keelung. Dan vertrekken we naar Yehliu dat beroemd staat om zijn talrijke rotsformaties welke verschillende benamingen hebben gekregn zoals de bekende Queen’s Head, Fairy Shoe en Lover’s Rock. Hierna keren we terug  naar  Taipei zodat u de tijd heeft om een lunch te nuttigen. ‘S Middags verkennen we Taipei City waar we een bezoek brengen aan het indrukwekkende CKS Memorial Hall, het National Palace Museum waar 5000 jaar Chinese  keizerlijke kunst en jade collecties zijn tentoongesteld, Martyrs ‘Shrine van traditionele architectuur en het Taipei Handwerk Centrum.
 
Hotel naar keuze.
 

Dag 3: Puli, Sun Moon Lake

 

In de ochtend gaan we naar Puli, een cultureel en artistiek dorp. Vervolgens rijden we door naar Sun Moon Lake, gelegen 762 meter boven de zeespiegel in de hoge bergen van Centraal-Taiwan. We brengen een bezoek aan de beroemde Wen Wu Tempel gewijd aan Confucius en Holy Monk Shrine. In de avond zullen we in Sun Moon Lake blijven voor een overnachting.
 
Hotel: Del Lago (4 *)

 

Dag 4: Lukang, Kaohsiung

 

We gaan als eerste naar Lukang. Lukang is een dorp gelegen ongeveer 180 kilometer ten zuiden van Taipei. Het staat bekend als een centrum van kunst en kunstnijverheid, met name hout en bamboe producten. Vroeger was de stad de plek van de prachtige huizen en tempels van unieke Taiwanese architectuur. Sommige van deze structuren bestaan ​​nog steeds. Dan op naar Kaohsiung met de bus of trein voor overnachting.
 
Hotel: Garden Villa  (4 *)

 

Dag 5: Kenting, Kaohsiung

 

‘S Ochtends gaat de excursie naar Kenting National Park, gelegen aan de zuidelijke punt van Taiwan en de koraal-omrande kustlijn langs drie zijden van het park bieden de belangrijkste attracties. Er wordt een stop worden gemaakt bij Oluanpi Light House, de Maopitou kust en het Kenting recreatiegebied. We Keren terug naar Kaohsiung voor de overnachting.
 
Hotel: Garden Villa  (4 *)

 

Dag 6: Kaohsiung City, Taipei

 

Na het ontbijt zullen we de tweede grootste stad van Taiwan verkennen, Kaohsiung. Eerst zullen we naar Cheng Ching Lake gaan. Dit meer heeft veel toeristische attracties en is het grootste meer in Kaohsiung County. Een belangrijke attractie bij het meer ligt een statige Restauration Pagoda. Het meer heeft ook eilanden en bruggen, torens en paviljoens met bomen omzoomde paden en een negen-hoek brug. Dan zullen we overgaan tot een andere bekende plaats,
‘Sping & herfst Pavilions’. Vanaf hier kun je de Seven-tiered Dragon en Tiger pagodes ​​in het water van het Lotus meer zien staan. Een negen-hoekige brug verbindt de pagodes naar de kust. Voordat we met de bus of trein teruggaan naar Taipei bezoeken we het voormalig Brits Consulaat wat in 1865 is gebouwd.
 
Hotel naar keuze.

 

Dag 7: vertrek

 
U heeft vandaag de tijd om de stad Taipei te verkennen voordat u naar het vliegveld wordt gebracht.
 
 
 
Richtprijs 535 euro
 

yehliu northern coast tour