Groepsreis 11 dagen

Groepsreis 11 dagen

Dage 1: Aankomst

 

Bij aankomst op het vliegveld Taoyuan International Airport (TPE) wordt u opgewacht en gebracht naar uw gekozen hotel. Afhankelijk van de vliegtijden zal er geen programma zijn op de aankomstdag.
 
Hotel naar keuze.
 

Dag 2:

 
In de middag Chiufen Village tour. Chiufen was ooit centra van de goudwinning in Taiwan. Het goud is er niet meer, maar de schilderachtige oude dorpjes, gebouwd van nauw op elkaar staande huizen vastgeklampt aan steile bergwanden, bieden een betoverende omgeving en een fascinerende kijk op de levensstijl van het verleden.
 
Hotel naar keuze.
 

Dag 3:

 
In de ochtend Taipei City tour. Chiang Kai-Shek Memorial Hall is een indrukwekkend monument voor een grote Chinese leider. De biedt meer dan 25 hectare aangelegde tuinen, sierlijke paviljoens en vijvers. Een standbeeld van president Chiang kijkt uit over de stad vanaf het hoofdgebouw. Een elegante Ming-stijl aan de hoofdingang wordt geflankeerd door twee klassieke stijl vormgegeven gebouwen, het Nationale Theater en de National Concert Hall. Het plein tussen de gebouwen is een populaire ontmoetingsplek tijdens feestelijke gelegenheden. We brengen vervolgens een bezoek aan Martyrs’ Shrine
Het is een uitstekend voorbeeld van de klassieke architectuur tijdens de Ming-dynastie, gewijd aan de helden van de Chinese oorlogen. Er is ieder uur wisseling van de wacht bij de ingang. Niet hier ver vandaan is het National Palace Museum dat de een grote collectie van de Chinese kunst herbergt. Er zijn veel traditionele Chinese tempels in Taipei. Die plaatsen vertegenwoordigd de centra van de mensen in hun religieuze activiteiten. Als laatste bezoeken we de souvenirswinkel Handicraft Center.
 
In de middag Wulai aboriginal tour. Wulai, ongeveer 20 km ten zuiden van Taipei, is het meest toegankelijke gebied van Taipei naar het Aboriginal stamleden. We rijden op een schilderachtige bergweg langs een kronkelende rivier naar het authentieke aboriginal dorp en rijden in een unieke push-auto naar de top van diepe ravijn. Dit is Wulai waar aboriginal meisjes je zullen vertellen over hun leven in sierlijke zang en dans.
 
Hotel naar keuze.
 

Dag 4:

 
Start Amazing Taiwan 5 dagen tour. We rijden in de ochtend richting Sun Moon Lake. Het poëtisch meer is het bekendste meer in Taiwan met meer dan 100 vierkante kilometer. Het meer kreeg zijn naam omdat het noordelijke deel van het heeft de vorm van de zon en het zuidelijke deel van het heeft de vorm van halve maan. We zullen meerdere bezienswaardigheden bezoeken zoals de Wen-wu Tempel en de Tse-En Pagode.
 
Hotel: Sun Moon Lake

 

Dag 5:

 
Na het ontbijt in het hotel rijden we naar Tainan, de oude hoofdstad van Taiwan. Het is gelegen aan de zuidwestelijke kust van het eiland en heeft een warm klimaat het hele jaar door. Het is het eiland oudste en nu de vierde grootste stad. Met zijn lange geschiedenis, Tainan is rijk aan historische plekken en cultureel erfgoed. We zullen Chihkan Lou en Kozinga Shrine bezoeken. We rijden door naar Fo guan Shan monastery. De meest bekende attractie hier is Great Buddha Land waar een 36 meter hoge boeddha in een tuin staat met 480 kleinere boeddha’s daar omheen. We zullen hier overnachten.
 
Hotel:  klooster

 

Dag 6:

 
In de vroege morgen kunt u een ceremonie bijwonen in het klooster. Vervolgens rijden we richting Taitung met een tussenstop in Meinong. Meinong is een traditioneel Hakka dorp. Bezoek de beroemde handgemaakte geolied papier paraplu werkplaats en de keramiekoven. Eind van de middag komen we aan in Chihpen waar we zullen overnachten.
 
Hotel: Chihpen
 

Dag 7:

 
We rijden noordelijk langs de oostkust naar Hualien met bezoeken aan Siaoyeliou, Dulan (kunst-centrum en een cafe met uitzicht op de oceaan), Tunghe Bridge (mogelijkheid om wilde apen te zien) en Sansientai (achtbochtige brug naar een eiland vlak voor de kust). Rond 5 uur zullen we aankomen in Hualien

 
Hotel: Hualien
 

Dag 8:

 
Na het ontbijt bezoeken we de dag Taroko Gorge National Park. Taroko Gorge is een uitzonderlijk mooie, smalle vallei met een rivier tot diep in de bergen van massief marmer. Een weg uitgehouwen in steile rotswanden gaat zijn weg langs beboste pieken en kliffen van honderden meters erboven. Stops worden gemaakt bij Swallow Grotto, Tunnel of Nine Turns en een marmeren fabriek. We gaan terug naar Taipei via de Su-Hua snelweg en maken een stop bij de Chingshui Cliffs en bezoeken een ambachtelijke centrum en souvenirwinkel.
 
Hotel naar keuze.
 

Dag 9:

 
Vrij te besteden.
 
Hotel naar keuze.
 

Dag 10:

 
In de middag Yangmingshan National Park en hotspring tour. Yangmingshan, het bergachtige gebied ten noorden van Taipei, is beroemd om zijn prachtige landschap met sporen van vulkanische activiteiten en een overvloed aan natuurlijke hulpbronnen. De Tatun Mountain Range heeft de grootste dichtheid van hete bronnen in Taiwan. Onder de 10 verschillende hot-spring locaties in het gebied, Yangmingshan Hot Spring behoort tot de milde alkalische zwavelzuur warmwaterbronnen. Het water heeft een lichte melkachtige kleur en een temperatuur van ongeveer 70 graden Celsius. Baden in het thermale water heeft een ontspannend en verfrissend effect. Het helpt onder andere om spierpijn te verlichten.
 
In de avond Taipei night tour. We beginnen met een Mongoolse barbeque avondmaal. Het wordt geserveerd in een populair restaurant in de binnenstad met een breed scala aan vlees, wild, groente specerijen en kruiden voor een ​​perfecte maaltijd klaargemaakt op een grote houtskoolgrill. Vervogens gaan we naar de Lungshan Tempel. Taipei is de thuisbasis van vele tempels. De Lungshan Tempel is de oudste en meest bekende. Het is ook een van de mooiste voorbeelden van Taiwan van de tempel architectuur. Als laatste gaan we naar de Taipei 101. Taipei 101 was tot voor kort het hoogste gebouw ter wereld. Het 508-meter hoge gebouw heeft 101 verdiepingen en is gelegen in het centrum van de Hsin Yi District, Taipei.
 
Hotel naar keuze.
 

Dag 11: vertrek

 
U heeft vandaag de tijd om de stad Taipei te verkennen voordat u naar het vliegveld wordt gebracht.
 
 
 
Richtprijs 870 euro